تاریخچه بیمارستان
بیمارستان سیدالشهداء (ع) ارومیه در سال 1731 شمسی توسط تعدادی از خیرین از جمله آیت الله قره باغی نماینده مردم آذربایجان غربی ، در زمینی به مساحت 7737 متر مربع و با اختصاص 77 هزار و 377 میلیون ریال با نام بیمارستان سیدالشهدا پایه گذاری شد ولی به دلیل کمبود اعتبارات و برخی مشکلات نیمه کاره رها شد . خوشبختانه این وعده بعد از 13 سال انتظار مردم استان به حقیقت پیوست و در مهرماه سال 88 با مجوز و نظارت مستمر اداره نظارت بر درمان وزارت بهداشت و درمان و آموزش پزشکی شروع به بهره برداری گردید . همزمان با راه اندازی مرکز آموزشی، درمانی سیدالشهداء(ع) ارومیه کتابخانه این مرکز با زیربنای 177 مترمربع در طبقه اول شروع بکار نمود که شامل کتب مرجع ، انگلیسی و فارسی در زمینه بیماریهای قلب و پرستاری قلب میباشد . ظرفیت این کتابخانه 77 نفر می باشد و نیز 7 دستگاه رایانه مجهز به اینترنت در اختیار کاربران قرار دارد.
ماموریت کتابخانه
ماموریت اصلی کتابخانه ، ارتقاء مهارت ها و توانمندی های اعضای هیئت علمی، پزشکان، دانشجویان و کارکنان در جهت بهره وری موثر از منابع اطلاعاتی در راستای اهداف آموزشی - پژوهشی و درمانی و در نهایت ارتقاء و ارائه خدمات درمانی و آموزشی مبتنی بر دانش روز و معتبر می باشد .
اهداف کتابخانه
-ارائه منابع اطلاعاتی به روز، دقیق و معتبر در راستای نیاز های اطلاعاتی کاربران از طریق شبکه اینترنت و فعالیت های آموزشی و پژوهشی دانشگاه از طریق تسهیل دسترسی به منابع و اطلاعات علمی مورد نیاز کاربران .
- فراهم ساختن زمینه جستجو و بازیابی اطلاعات کتابشناختی منابع موجود چاپی .
- آموزش و راهنمایی کاربران در جهت استفاده از منابع و بانک های اطلاعاتی کتابخانه دیجیتال و اطلاعرسانی در مورد استفاده از خدمات کتابخانه - استفاده از فناوری های نوین اطلاعاتی و ارتباطی در جهت ارائه خدمات کتابخانه ای و اطلاعاتی
- شرکت در دوره های آموزشی و توانمندسازی کتابداران جهت ارائه خدمات بهتر در کتابخانه .
چشم انداز کتابخانه
تهیه، سازماندهی ونگهداری منابع چاپی و الکترونیکی معتبر در حوزه علوم پزشکی
• آموزش، تعلیم و تقویت مهارت های اطلاع یابی دانشجویان واعضای هیئت علمی دانشگاه
• فراهم آوری دستیابی و به کار گیری انواع منابع اطلاعاتی بر اساس احترام به اولویت ها وانتظارات مراجعان وعادات حرفه ای آنها
• تسهیل در دسترسی به اطلاعات از طریق مشارکت در اشتراک منابع
• جلب رضایت مراجعه کننده از طریق انتقال منابع و پاسخگویی با کیفیت مناسب
• ایجاد محیطی صمیمی و دوستانه در کتابخانه به منظور پاسخگویی به نیازهای آموزشی وپژوهشی کاربران دانشگاه ودیگر مجامع علمی و دانشگاهی کشور
• به کار گیری استانداردهای علوم کتابداری و اطلاع رسانی پزشکی در اجرای کلیه امور کتابخانه
• آموزش و ارتقاء سطح دانش کتابداران و اطلاع زسانان دانشگاه به طوری که به بهترین نحو پاسخگوی نیازهای اطلاعاتی کاربران دانشگاه باشند .
جامعه استفاده کننده
دانشجویان و اساتید دانشگاه علوم پزشکی ارومیه و دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی در رشته های علوم پزشکی و همچنین همکاران و کادر بیمارستان ها و دانشکده های تابعه علوم پزشکی ارومیه.
نحوه عضویت و مقررات
کلیه دانشجویان و پرسنل دانشگاه می توانند با ارایه شماره دانشجویی و یا کارت پرسنلی معتبر عضو کتابخانه شوند . مدت امانت کتاب 11 روز می باشد . در صورتیکه کتاب امانتی در رزرو دیگر مراجعین نباشد تا سه بار قابل تمدید می باشد . مراجعین می توانند بصورت تلفنی نیز کتاب امانتی را تمدید نمایند .
ساعات کار
بخش امانت کتابخانه همه روزه به غیر از روزهای تعطیل از ساعت 8 الی 13:77 دایر می باشد و سالن مطالعه همه روزه از ساعت 8 صبح الی 73 شب دایر می باشد.
733-77731373- تلفن تماس : 11 ایمیل mail to : lib.sshohada@umsu.ac.ir
آدرس پستی : ارومیه ، بلوار 71 شهریور ، روبروی خیابان شهید صمدزاده، کد 400 ، کدپستی 3177107175